Wydarzenia

Nasze Menu Walentynkowe w ofercie od 14 do 18 lutego

MENU NA DZIEŃ KOBIET

I danie

Krem z pora z groszkiem ptysiowym

II danie (mięso 2 szt./os.)

Roladka drobiowa z porem i kozim serem

De volaille z pieczarką

Polędwiczka wieprzowa w sosie ziołowym

Sakiewka drobiowa z mozzarella i suszonymi pomidorami

Łosoś na szpinaku

Dodatki

gnocci,

ziemniaki zapiekane,

frytki

Mix sałat z ziarnami i sosem vinegrette,

surówka z białej kapusty,

warzywa gotowane

Deser

Ciasto,

kawa, herbata

Zimna kolacja

Deska serów

Polędwiczka w sosie koperkowo-tunczykowym na rukoli

Tatar z łososia, tortilla z łososiem wędzonym

Bułeczki, masło

Sałatka capresse

Sałatka z kurczakiem wędzonym

Kolacja na ciepło

Strogonof drobiowy z kluskami

Filet grillowany

Zimne napoje  

woda z cytryną,

sok pomarańczowy,

sok jabłkowy